loader image
Μήνας: Σεπτέμβριος 2024

Κανένα στήριγμα

Β΄ Σαμουήλ 12:1-14

Η αμαρτία είναι απαίσια, αλλά όχι θανατηφόρα αν είσαι εν Χριστώ. Έλα σε Αυτόν, η χάρη Του είναι δώρο για σένα (Ιωάννης 1:16).

Διαβάστε Περισσότερα

Ανακεφαλαίωση

Α΄ Τιμόθεο 6:11-21

«Ο δε καρπός του Πνεύματος είναι αγάπη, χαρά, ειρήνη, μακροθυμία, χρηστότης, αγαθωσύνη, πίστις, πραότης, εγκράτεια» (Γαλάτες 5:22-23).

Διαβάστε Περισσότερα

Το χρήμα έχει σημασία

Α΄ Τιμόθεο 6:1-10

Τι λες: ο Θεός ευλογεί τους δικούς Του με πλούτο ή οι χριστιανοί ξεχνάνε τα γήινα αγαθά; Ποια θέση έχει το χρήμα στη ζωή του χριστιανού; Ευχαρίστησε τον Θεό που σε φροντίζει.

Διαβάστε Περισσότερα

Πρακτική συμβουλή

Α΄ Τιμόθεο 5:17-25

Θυμήσου μια περίπτωση ενθάρρυνσης. Τι σε ενθάρρυνε; η δουλειά τέλειωσε καλά, θετικά σχόλια, χειροπιαστά αποτελέσματα, οικονομική ανταμοιβή, όλα μαζί;

Διαβάστε Περισσότερα

Βράχος και λυτρωτής

Ψαλμός 62

Θυμήσου συνειδητά την αίσθηση της βοήθειας του Θεού σε κάποιο συγκεκριμένο ζήτημα. Πώς περιγράφεις τον χαρακτήρα του Θεού και τη βοήθεια που σου έδωσε; Ευχαρίστησέ Τον.

Διαβάστε Περισσότερα

Όντας ευσεβείς

Α΄ Τιμόθεο 4:6-16

Τι σε βοηθάει να αναπτύσσεσαι πνευματικά; Ποιες συμβουλές θα έδινες σε νέους χριστιανούς για την ωριμότητα εν Χριστώ;

Διαβάστε Περισσότερα

Καλή υπηρεσία

Α΄ Τιμόθεο 3:8-13

Έχει χρειαστεί ποτέ να κάνεις μια απλοϊκή δουλειά στην εκκλησία ή στη διακονία; Πώς ένιωσες; Με ποια προσόντα υπηρέτησες καλά;

Διαβάστε Περισσότερα

Ελεύθερος να λατρεύσεις

Α΄ Τιμόθεο 2:8-15

«Δεν είναι πλέον Ιουδαίος ουδέ Έλλην… δεν είναι άρσεν και θήλυ· διότι πάντες είσθε είς εν Χριστώ Ιησού» (Γαλάτες 3:28). Σκέψου το εδάφιο διαβάζοντας το σημερινό ανάγνωσμα.

Διαβάστε Περισσότερα

Τα Βιβλικά Αναγνώσματα στο email σας:

Αν θέλετε να λαμβάνετε καθημερινά τα Βιβλικά Αναγνώσματα στο email σας, μπορείτε να εγγραφείτε συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα.